Luontokoulu tukee koulujen ympäristökasvatusta

kiikarointiLuontokoulu tarjoaa koulujen luonto- ja ympäristökasvatuksen tueksi erilaisia luontokoulupäiviä. Luontokoulussa opitaan luonnon ympäristössä itse kokeillen, tutkien ja  tuntien.

Luontokoulupäivää pääsee suuren kysynnän takia  viettämään Terälahteen vain  tamperelaiset luokat. Luokka-asteista 4. ja 7. luokat ovat etusijalla. Kaikki määräajassa hakeneet seitsemännet luokat pääsevät luontokouluun. Loput päivät jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä – joskin myös se, että opettaja ei ole koskaan päässyt luontokouluun, voi auttaa mukaan mahtumista. Ilmoittautuminen luontokouluun onnistuu ilmoittautumislomakkeella.

Vasemmalla olevien linkkien takaa löydät myös tietoa luontokoulupäivän käytännön järjestelyistä ja valittavina olevista ohjelmista. Kalenterista voit tarkastaa luokalle varatun päivän. Infolomakkeella ilmoitetaan luontokouluun tulevan luokan tiedot.