Ilmoittautuminen koululaisryhmille

LUONTOKOULUPÄIVÄT TERÄLAHDESSA

Muutama päivä vapaana talvella/joulukuussa. Suosittelemme lämpimästi näitäkin päiviä! Talvella luonnossa on omat erityispiirteensä, jotka lumoavat ja antavat mahdollisuuden elämykselliseen, laaja-alaiseen oppimiseen. Luontokoulupäivät toimivat myös hyvin ryhmäytymispäivänä.

(Ilmoitathan esikouluryhmäsi varhaiskasvatuksen ilmoittautumislomakkeella. Kiitos!)

ILMOITTAUTUMINEN:  https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/13721/lomake.html

Kalenteri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavien periaatteiden mukaan:

• Ensin yläkoulut 7. lk tai muu yläkoulun päättämä luokka-aste.
    Jotta aina samat yläkoulut eivät saa parhaita aikoja, halutuimpien aikojen kohdalla myös aikaisempien vuosien ajankohta otetaan huomioon.
  • Tämän jälkeen alakoulut 4.lk tai muu koulun päättämä luokka-aste.
    Jos alakoulun ilmoittautumisia tulee enemmän kuin päiviä on tarjolla, etusijalla ovat niiden opettajien ryhmät, jotka eivät ole ikinä käyneet luontokoulussa.
  • Jos jäljelle jää vapaita päiviä, ne jaetaan muille halukkaille luokka-asteille.
  • Perjantait ja ”Vapaa”-päivät ovat varattu luontokoulun muuta toimintaa varten, mutta tarvittaessa nämä ovat varapäiviä.